De Vrije Uitgevers


Enrico B.V.   

Rijnkade 8
1382 GS  Weesp
+31622483887



Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen
Het mayonaise boek
'geschiedenis techniek recepten
9789082686708 | € 15,45 | Leverbaar via het CB

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer! Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk? Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.

Nederlandstalig | 1e Druk | 2017 | Hardback | 89 Pagina's | Enrico B.V. | Afmetingen: 218 x 214 x 12 mm | Gewicht: 420 gr.

€ 15,45  Consumenten: bestel hier  
Boekhandels: bestel via Centraal Boekhuis