Jean Bâton | Glasbest   

Nijverheidsweg 28
5071 NK  Udenhout



Robin Heetkamp, Ties Robben, Ria Geraets-Heijen
Het mayonaise boek

geschiedenis techniek recepten

ISBN: 9789082686708

Mayonaise: een bijzondere saus. Vol, romig, filmend. Bijna iedereen is er dol op. Natuurlijk bij de frites (of friet!), gebakken aardappelen en snacks. Maar met mayonaise kan zo veel meer! Veel (hobby-)koks vinden mayonaise maken moeilijk. Het is ook een complex product. Olie en azijn kan je eigenlijk niet met elkaar mengen. Maar met behulp van een beetje eigeel lukt dat ineens wel en ontstaat die overheerlijke, volle en romige saus. Hoe werkt dat eigenlijk? Het Mayonaise Boek is het allereerste Nederlandse boek over mayonaise. Het beantwoordt alle vragen en ontkracht de mythes over deze bijzondere saus. Geschiedenis, ingrediënten, bereidingswijzen en techniek: het komt allemaal aan de orde. En natuurlijk sluit Het Mayonaise Boek af met een serie mooie recepten. Voor het maken van allerlei soorten mayonaise én voor lekkere gerechten met mayonaise.

Nederlandstalig | 1e Druk | 2017 | 89 Pagina's | Jean Bâton | Glasbest | Afmetingen: 217 x 215 x 14 mm | Gewicht: 422 gr.

€ 15,45  Consumenten: bestel hier  
Boekhandels: bestel via Centraal Boekhuis

meer informatie/contact   

Uitgeverij Jean Bâton | Glasbest








20 maart 2019

Nieuw model vergoedingen Kobo Plus (voor eBooks)

14 maart 2019

Verdienmodel uitlenen eBooks via KB gewijzigd