De Vrije Uitgevers

Mededelingen en agendaJan Wolkers Prijs 2017 - mooiste natuurboek

Geschreven op 6-4-2017 om 9:40 door Hedda Treffers

Beste uitgevers van natuurboeken,

Jullie kunnen weer insturen voor de Jan Wolkers Prijs!
De 'Jan Wolkers Prijs' is bedoeld voor het beste Nederlandse natuurboek. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 5.000 euro en een originele tekening van de winnaar, gemaakt door Siegfried Woldhek.

Alle 'groene' boeken komen voor bekroning in aanmerking, onverschillig of het een roman, dichtbundel, kinderboek of (semi-) wetenschappelijk werk is. Zolang de natuur maar de hoofdrol speelt. Vertaalde boeken mogen niet meedoen; het boek moet van oorsprong Nederlandstalig zijn.

Boeken die in aanmerking willen komen voor de prijs moeten Nederlandstalig zijn, over natuur gaan Ún zijn verschenen tussen 1 juni 2016 en 31 mei 2017. Tot 1 juni 2017 kunnen de boeken worden ingestuurd.

Als je titels voor de prijs wil inzenden, stuur dan voor 1 juni twee exemplaren naar:

Jury van de Jan Wolkers Prijs
Vroege Vogels
Postbus 175
1200 AD Hilversum

Hartelijke groet,
De Vrije UitgeversKinderboekenschrijfster Rian Visser draait het om.

Geschreven op 5-4-2017 om 14:40 door Angela Capo

Waar de meesten beginnen met papier en eindigen met digitaal, begon zij met apps en ebooks en geeft ze nu, via De Vrije Uitgevers, haar eerste folioproduct uit: Robotoorlog.
Voor lezers vanaf 10 jaar. Een boek over robots, vechten Ún vriendschap. Uitgeverij: http://books2download.nl/blog/Groot-Frieslandpad is Wandelroute van het Jaar!

Geschreven op 1-3-2017 om 10:25 door Angela Capo

Het Groot-Frieslandpad is gekozen tot Wandelroute van het Jaar 2017. Vol trots namen padco÷rdinatoren Bindert Kloosterman en Fred Triep eind februari de trofee in Gent in ontvangst. Het 362 km lange pad van Bergen aan Zee naar het Duitse Leer wint de verkiezing vanwege de rijke afwisseling aan landschappen. Het is de derde keer dat Wandelnet de trofee mee naar huis mag nemen. http://bit.ly/2mJRS6mInterview met Gerard Keijsers in het PrintMatters Magazine

Geschreven op 1-3-2017 om 10:22 door Angela Capo

In het PrintMatters magazine staat een #interview met Gerard Keijsers en Karin Goldstein, waarin zij uitgebreid spreken over de groei van de kleine zelfstandige #uitgevers. Een interessant #artikel als het gaat om de digitale ontwikkelingen in de #boekenwereld. http://bit.ly/2mDXnVa
<terug

Jan Wolkers Prijs 2017 - mooiste natuurboek

06 april 2017

= Beste uitgevers van natuurboeken, Jullie kunnen weer insturen voor de Jan ...

Kinderboekenschrijfster Rian Visser draait het om.

05 april 2017

= Waar de meesten beginnen met papier en eindigen met digitaal, begon zij met ...